Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, hariçarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu boyut sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapısı; kişi katkısızlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri cihetiyle baplar mazarrat görmez.

Yangına dayanıklı bapların varlık kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli ilenmeşap bapnın yok olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli Yangın Kapısı Fiyatları bir parçası haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı mevsuk itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü cenah şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı derunin olabildiğince mesleklevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + yangın kapısı ekip seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları yerı bırakma eylemek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma iye olan baplar sayesinde insanların panik durumu azalır ve emin çıkış sağlanır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da kötüı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli âlem oluşturur.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a Yangın Kapısı better user experience for the visitors.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya soy sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok makul maliyetlidirler; yaraşır korumaya sahip olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın korumasının akim evetğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin asıl olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page