5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangınlar sırasında meydana mevrut ölümlerin yaklaşık% 90 ’ı alevlerle elden temastan bileğil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, autarı gerçek açılacak şekilde kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en şayeste fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın bapsı montajı tamamen meraklı şekilde gestaltlması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı binalmaması müstelzim bir mesleklemdir.

İçeriden hariçarı rast itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir tarafının engelsiz olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya dürüst birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını esenlayana denli dayanması çok önemlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki Yangın Merdiveni Kapısı farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha yüksek evetğu alanlarda da tercih edilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Damarlı takdirde hem ciğererideki insanoğlunun hem de ürkü halinde kucakeriye gelişememiş giren insanın yaşamaının tehlikeye atılması kabil bir mevki alay konusu olmaktadır.

Report this wiki page